20090212

First Timer!

Assalamualaikum w.b.t dan Selamat Sejahtera

woohoo...!!

finally, Syamsul Adli Sharifuddin a.k.a Soul berjaya juga membuka/membina/membuat blognya! jgn la gelak...aku tau la ramai org lain dah lama start blogging. it's okay, there's always first time for everything kan. trimas kpd rakan² yg secara langsung or tak langsung yg telah membantu aku utk berkecimpung dlm arena blogging ni. byk lagi kena blaja ni as i feel so very noob (google it!) rite now.

actually dah lama dah nak start blogging but i just couldn't find the time for it. aku fikir dari 2 tahun kot nak start tapi ada je benda yg menghalang. yer lah before ni sibok dgn study la, main game la, basuh kereta la, basuh lantai luar umah la, pastu sibok dgn practical la pulak. now that everything dah clear and settle and i'm currently jobless, so boleh la start menulis (menaip?) blog :)

ouh yea, aku baru balik dari Darus dgn aizu n yum². cewek ni tiba² lapar time malam buta ni ajak ktorg gi mamam. and the best thing is, yum² belanja aku milo ais! yeah, trimas yum²! akan ku belanja kembali mereka yg pernah membelanja aku sebelum ini once aku dah dapat gaji bile bekerja nanti yer. bile tu tunggu je lah..keje pun blom dapat lagi. cheers! :D

aite..cukup la dulu takat ni. 1st post kot. xyah la nak bebel byk². beribun chances lagi nak bebel pasni. till then...bubye~!

end

6 comments:

yum yum. said...

yeah all the noobs ade blog dah! hahaha

M u N z i R said...

welcome to the world of blog soul!
hahaha...

Nik Aizu said...

apa ni?
ahaha

M u N z i R said...

bila nak post entry lain nie?

Syamsul Adli said...

ahaha..on the way jay. on the wayy

albertsun said...

Work at Home - Extra Income –
Make Money - Registration for free
- Income for life http://freedom.ws/albertsun2008

可以讓您擁有永續的收入,
免口才.免人脈.不看學經歷,
免推銷.不囤貨.零風險.無負擔
每天只需要3到4小時
卻可以讓你擁有一個永續收入?
了解更多盡在 http://albertsun2008.ws
部落格 http://albert128.blogspot.com