20090424

No Reply

Hari ini aku cuba untuk menghubungi dia, namun tiada jawapan.
Mesej tidak berbalas, ym pulak offline satu hari. Pelik...biasanya dia akan online ketika berada di office. Dia tak masuk office ke?

Tanya kawan dia, kawan dia tu pun tak tau. Nak tanya officemate, nombor pulak takde. Demm..nyesal tak mintak nombor officemate dia hari tu.

Mana dia pergi? Harap² esok ada respon.

p/s: Meet Uncle Hussain - Pari Pari Bawah Angin

5 comments:

afzar said...

Sape wei.?

Syamsul Adli said...

ehh..afzar mengikuti? bahaya nih..haha

johanizam said...

pari-pari dbawah angin??:)
ape cerita bro.sorry la.haritue yang mase ko msg aku ajak hangout tue aku x balas.aku malas kaco daun la.lg pun aku ade hal mase tue.u know wat i mean kan.i hope u will understand.anyways, jom lepak minum teh tarik one bright day.amacam?aku blanje minum teh tarik.oke?

Syamsul Adli said...

bro..ape cer dgn smiley kat tajuk lagu tu? haha :D
weh ni aper hal lak kacau daun ni? takde maknanya. lagipun aritu tak jadi lepak. anyways yg pasal nk blanje teh tarik tu. mmg idea menarik! ko roger je aku on

johanizam said...

the meaning of kacau daun is that aku malas nk menyibuk.yela,korang dua yg nk berkenal-kenal kan.aku dh kenal dh dua-dua pihak.haha.oke oke.nanti aku free aku roger.