20090530

Mode: Emo

Ouuhhh...! Aku sungguh tiada mood utk menulis sejak kebelakangan ni. Rasa macam benci, menyampah, bengang, semua ada.

Aku punya la excited nak berjumpa kamu, nak meraikan kamu, tapi kamu buat dunno jer. Mesej tak berbalas, calls tak berjawab. Kalau tak mau, CAKAP je lah. Apa susah sangat? Ingatkan kamu dah takde. Tapi tengok ada jugak lagi. Rasa menyesal lak aku beriya² nak kenal kamu.

Sekian. Terima kasih.

4 comments:

FaReEz said...

pergh...marah gile nampak?

Syamsul Adli said...

hoho...marah sket je dude

Putri Ramlan said...

babe. buat iklan jap. ini link blog baru i. :)

afzar said...

siapa kamu??